Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Zakelijke partners

Steigerhouttrend is een grote speler binnen de zakelijke markt op het gebied van steigerhouten meubelen. Staat u op het punt steigerhouten meubelen voor uw zaak aan te schaffen of de huizen op een vakantiepark te voorzien van steigerhouten meubels? Dan bent u bij steigerhouttrend aan het juiste adres.

zakelijke partners van SteigerhoutTrend

Dagelijks richten wij winkels in met steigerhouten meubelen of een combinatie met steigerhout en HPL. Wij leveren verschillende vestegingen van Tuinland (Groningen, Assen, Zwolle en de Wilp). Ook hebben wij als opdrachtgever Spinder Design een meubelzaak met 20 vestigingen in Groningen en Friesland.

Met onze zakelijke klanten maken wij graag een persoonlijke afspraak. Wij geven deskundig advies bij u op kantoor of in onze showroom. Vele bedrijven zijn u voor gegaan en hebben nog altijd dagelijks plezier van onze steigerhouten meubels.

Ook is het mogelijk dealer te worden van onze prachtige steigerhouten meubels in je eigen (woon) winkel of webshop. Wij doen aan dropshipping. Via je eigen winkel/webshop verkoop jij onze meubels en wij regelen dat het op plaats van bestemming komt. Het enige wat u moet doen is verkopen, ons de opdracht geven en wij sturen u dan een factuur van het door uw bestelde product.

Wij zijn een erg snel groeiende webshop en met onze deskundige meubelmakers maken wij alles van A tot Z.

 

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl