Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Kwaliteit en garantie op steigerhoutenmeubelen

Op onze tuinmeubelen geldt een garantie van 5 jaar als deze behandeld zijn met nano-coating. Deze dienen wel jaarlijks na behandeld te worden de flesjes kan je bij steigerhouttrend bestellen en kunnen per post worden opgestuurd.  Voor andere behandelingen of onbehandelde buitenmeubelen geldt een garantie van 1 jaar.

Op de rest van de collectie van Steigerhouttrend geldt een garantie van 1 jaar. Steigerhout is een robuust product. Het heeft een levendig en robuust karakter waar wij weer mooie meubelen van maken. Geen plank is gelijk van vorm en kleur. Oneffenheden zijn heel normaal en kleine kieren, spleten en oneffenheden zijn normaal.

Natuurproducten werken altijd een beetje met name bij temperatuurs wisselingen. Alle meubelen worden standaard (en niet tegen een extra betaling) machinaal geschuurd. Mocht je onverhoopt binnen deze periode aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden e-mail ons dan op info@steigerhouttrend.nl of bel ons tijdens kantooruren. Stuur foto’s mee voor een snelle beoordeling.

Om snel te kunnen beoordelen of de melding binnen de garantie valt is het aan te raden een aantal foto’s mee te sturen. Indien het garantiewerk betreft zal het product op locatie gerepareerd worden. Lukt dit dan halen we de order op. Na controle gaan we over op vervanging of reparatie.

De kosten voor het retour zenden op afhalen van de meubel valt in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie. Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Mocht je klachten hebben die buiten de garantietermijn vallen, schroom dan niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Je hebt ook bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Zie meer: Retourneren.

5 jaar garantie op kussens

Op de bij Steigerhouttrend bestelde kussens hebben een garantie van 5 jaar tegen verlies van kleur of defecten bij normaal gebruik en weersomstandigheden. Deze garantie geldt alleen voor Sunbrella meubelstoffen.

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl