Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Bezorging en verzendkosten

Wij bezorgen onze meubelen met standaard levering in Nederland binnen 2 weken na bestelling.

Heb je gekozen voor rembours, montage, afhaalpunt, uitgebreide levering of levering in België (uitgebreide en standaard levering)? Hierbij geldt een maximale levertijd van 3 weken.

Levertijd naar Spanje is 2 – 4 weken.

Dit geldt ook voor maatwerk en complete interieurs, m.u.v. gepoedercoate stalen frames, hiervoor geldt een levertijd van maximaal 4 weken.

Voor betonlook meubelen geldt een levertijd van maximaal 4 weken.

Als je de stoelen en / of te gelijk met de meubel(en) wil ontvangen dan kunnen wij de levertijd van 2 weken niet garanderen.

De kussens worden bij iedere loungebank/set afzonderlijk ingemeten, zodat de kussens precies aansluiten. De levertijd van de kussens bedraagt 2 – 4 weken nadat de loungebank/set geleverd is. Alles kussens worden door onze externe partner gemaakt en geleverd.

Op onze woonaccessoires zit een levertijd van 2 – 7 weken.

Het is belangrijk om het meubel zelf te controleren op eventuele schade, zodra er een handtekening is gezet zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de eventuele schade aan het product.

Wekelijks verlaten vele honderden bestellingen onze fabriek in Groningen. Per bestelling beoordelen wij op welke manier dit verzonden wordt.

Standaard bezorging

Als je kiest voor de standaard bezorging, dan leveren wij tot de eerste drempel begane grond. Deze verzendmethode is de goedkoopste optie. Levertijd: binnen 2 weken.

Wij laten de transporteurs jouw bestelling afleveren. Bij deze optie moet je er zelf voor zorgen dat de bestelling op de juiste plaats komt en tevens gemonteerd wordt.

  • Standaard bezorging op werkdagen: €59.
  • Standaard bezorging provincie Groningen: €29.
  • Bij afzonderlijke bestelling waskommen: €20.
  • Montage tafels aan huis: €20.*

* Kies je voor standaard bezorging met montage? Houdt er dan rekening mee dat het meubel gemonteerd zal worden op de begaande grond. Wil je het meubel gemonteerd hebben op een verdieping? Kies dan voor uitgebreide bezorging.

Uitgebreide bezorging

Voor leveringen met montage, op een etage of verder dan de eerste drempel raden wij aan om voor deze verzendmethode te kiezen. Het kan voorkomen dat u een handje moet helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. De montage zal uiteraard gedaan worden door onder chauffeur. Levertijd: 3 weken.

  • Uitgebreide bezorging: €119,00
  • Uitgebreide bezorging provincie Groningen: €79,00.

Betalen achteraf contant bij levering (Rembours).

Als een zending onder rembours is verstuurd, zal de chauffeur vragen hiervoor contant en gepast te betalen.

  • Rembours inclusief standaard bezorging: €79,00
  • Rembours inclusief uitgebreide bezorging: €139,00

Levering naar België

Voor bestellingen naar België betaalt je voor de standaard levering €59,00 transportkosten. Voor uitgebreide leveringen zijn de kosten €119,00. Hiervoor gelden dezelfde levertijden en voorwaarden als bij leveringen binnen Nederland.

Levering naar Spanje

Voor bestellingen naar Spanje betaalt je voor de standaard levering €450,00*. Levertijd is  2 – 4 weken. *Prijs is per pallet plaats.

Bezorgservice

De bestelling kan op drie manieren geleverd worden:

1. Levering door Loods XL

Elke week rijden wij meerdere keren vanuit Groningen met een vrachtwagen vol steigerhouten meubelen het hele land door.

Je ontvangt ongeveer 1 week na jouw bestelling een e-mail of telefoontje, waarin wij met een voorstel komen om de bezorging in te plannen.

Wij plannen je bestelling in per dagdeel (‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds). Als je akkoord bent gegaan met de bezorgdatum en je bent niet thuis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om extra bezorgkosten in rekening te brengen.

Dit omdat wij nogmaals langs zullen komen om de meubels op een ander moment te bezorgen.

De meubels worden bezorgd door onze meubelmakers, zodat eventuele montage altijd door vakmensen wordt uitgevoerd.

Bezorging Steigerhouttrend Loodsxl
Let op:

2. Levering door onze externe transporteur

Onze externe transporteur Beers komt iedere dag langs om de bestellingen in te laden. Vervolgens wordt er een transportplanning gemaakt bij Beers, hier hebben wij geen invloed op.

Daarna wordt er een bezorgafspraak gemaakt. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel begane grond leveren. De meubels worden geleverd op het door jouw opgegeven afleveradres.

Wil je zo spoedig mogelijk je bestelling geleverd hebben, maar op een doordeweekse dag afspreken gaat lastig? Misschien willen jouw buren de bestelling wel aannemen! De leveringen buiten Nederland en België verzorgen wij via internationale transporteurs en altijd in overleg.

3. Levering door TNT post

In sommige gevallen kan jouw bestelling geleverd worden door TNT post. Het gaat dan voornamelijk om kleine artikelen die niet al te zwaar zijn.

Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvangt je van ons een track en tracé nummer. Met deze code kun je het pakketje volgen en precies zien op welke tijdstip het bezorgd wordt.

4. Internationale levering

Voor alle landen buiten Nederland en België zijn de bezorgkosten op aanvraag. Wist je dat we bijvoorbeeld ook regelmatig in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Frankrijk en Curaçao leveren?

Bespaar op internationaal transport door jouw meubelen gedemonteerd te laten leveren. Dit scheelt veel ruimte, dus transportkosten. We leveren  gewoon in grote delen zodat de meubels in no-time in elkaar geschroefd zijn. Als je er niet uit kom kun je altijd contact opnemen  met de klantenservice van Steigerhouttrend. Wij staan jou graag te woord.

Afhaaladressen en Showrooms van Steigerhouttrend [Loods XL]