Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Bezorging en verzendkosten van de steigerhouten meubelen

Het transport is een erg belangrijk onderdeel van onze steigerhouten meubels. Wij bezorgen onze meubels binnen twee weken na uw bestelling. Dit geldt ook voor maatwerk en complete interieurs. Wekelijks verlaten vele honderden bestellingen onze fabriek in Groningen. Per bestelling beoordelen wij op welke manier dit verzonden wordt.

Gratis afhalen

Wil je jouw bestelling gratis af komen halen in Groningen dan kan dat uiteraard ook. Je kan dan ook gelijk nog even een kijkje nemen in onze showroom. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 – 16:30 uur. Maak hiervoor een afspraak met onze klantenservice op info@steigerhouttrend.nl 

Bezorging Steigerhouttrend Loodsxl

Standaard bezorging

Als u kiest voor de standaard bezorging, dan leveren wij tot de eerste drempel begane grond. Deze verzendmethode is de goedkoopste optie. Wij laten de transporteurs uw bestelling afleveren. Bij deze optie moet u er zelf voor zorgen dat de bestelling op de juiste plaats komt en tevens gemonteerd wordt.

Standaard bezorging op werkdagen: €59,00.
Standaard bezorging provincie Groningen: €29,00.
Standaard bezorging op zaterdag: €79,00.

Uitgebreide bezorging

Voor leveringen met montage, op een etage of verder dan de eerste drempel raden wij u aan om voor deze verzendmethode te kiezen.

Dit vergt meer tijd en ander personeel en daarom vragen wij hier €119,00 voor.
Uitgebreide bezorging provincie Groningen: €79,00.
Uitgebreide bezorging op zaterdag: 139,00. 

Betalen achteraf contant bij levering (Rembours).

Als een zending onder rembours is verstuurd, zal de chauffeur vragen hiervoor contant en gepast te betalen.

  • Rembours inclusief standaard bezorging: €79,00
  • Rembours inclusief uitgebreide bezorging: €139,00

IMG_9931   IMG_9913   IMG_9932

Bezorgservice

Uw bestelling kan op drie manieren geleverd worden:

1. Levering door steigerhouttrend.nl zelf
2. Levering door onze externe transporteur (Beers)
3. Levering door TNT post

Levering door SteigerhoutTrend

Elke week rijden wij meerdere keren vanuit Groningen met een vrachtwagen vol steigerhouten meubels. U ontvangt ongeveer 1 week na uw bestelling een e-mail of telefoontje, waarin wij met een voorstel komen om de bezorging in te plannen. Wij plannen je bestelling in per dagdeel (‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds).  Als u akkoord gegaan bent met de bezorgdatum en u bent niet thuis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om extra bezorgkosten in rekening te brengen. Dit omdat wij nogmaals langs zullen komen om de meubels op een ander moment te bezorgen. De meubels worden bezorgd door onze meubelmakers zodat eventuele montage altijd door vakmensen wordt uitgevoerd.

Let op: Uiteraard is het mogelijk dat de levering iets later komt wegens verkeersomstandigheden of het uitlopen van een montage klus. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Levering door onze externe transporteur

Onze externe transporteur Beers komt iedere dag lang om de bestellingen in te laden. Vervolgens wordt er een transportplanning gemaakt bij Beers, hier hebben wij geen invloed op. Daarna wordt er een bezorgafspraak met u gemaakt. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel begane grond leveren. De meubels worden geleverd op het door jouw opgegeven afleveradres.

Wil je zo spoedig mogelijk je bestelling geleverd hebben, maar op een doordeweekse dag afspreken gaat lastig? Misschien willen jouw buren de bestelling wel aannemen! De leveringen buiten Nederland en België verzorgen wij via internationale transporteurs en altijd in overleg met u.

Levering door TNT post

In sommige gevallen kan uw bestelling geleverd worden door TNT post. Het gaat dan voornamelijk om kleine artikelen die niet al te zwaar zijn. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een track en tracé nummer. Met deze code kunt u het pakketje volgen en precies zien op welke tijd het bezorgd wordt.

Internationale levering

Voor alle landen buiten Nederland en België zijn de bezorgkosten op aanvraag. Wist je dat we bijvoorbeeld ook regelmatig in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Frankrijk en Curaçao leveren?

Bespaar op internationaal transport door uw meubelen gedemonteerd te laten leveren. Dit scheelt veel ruimte dus transportkosten. We leveren  gewoon in grote delen zodat de meubels in no-time in elkaar geschroefd zijn. Als je er niet uit komt kunt u natuurlijk altijd de klantenservice van Steigerhouttrend bellen of mailen. De klantenservice staat u  graag te woord.

 

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl