We leveren binnen 2 weken!
Maatwerk Contact
+31 85-047 0691 +31 50-230 1066

Levertijd, bezorging en verzendkosten

INFORMATIE OMTRENT HET CORONAVIRUS: Wij blijven onze bestellingen uitleveren!

Wij bezorgen onze meubelen met standaard levering in Nederland binnen 2 weken* na bestelling.

Heb je gekozen voor montage, afhaalpunt, uitgebreide levering of levering in België (uitgebreide en standaard levering)? Hierbij geldt een maximale levertijd van 3 weken*.

Dit geldt ook voor maatwerk en complete interieurs*

*Mits jouw agenda dit toelaat

Als je de stoelen en tegelijk met de meubel(en) wil ontvangen dan kunnen wij de levertijd van 2 weken niet garanderen.

De kussens worden bij iedere loungebank/set afzonderlijk ingemeten, zodat de kussens precies aansluiten. De levertijd van de kussens bedraagt 2 – 4 weken nadat de loungebank/set geleverd is. Alles kussens worden door onze externe partner gemaakt en geleverd.

Op onze woonaccessoires zit een levertijd van 2 – 7 weken.

Het is belangrijk om het meubel zelf te controleren op eventuele schade, zodra er een handtekening is gezet zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de eventuele schade aan het product.

Wekelijks verlaten vele honderden bestellingen onze fabriek in Groningen. Per bestelling beoordelen wij op welke manier dit verzonden wordt.

Standaard bezorging

Als je kiest voor de standaard bezorging (gratis), dan leveren wij tot de eerste drempel begane grond. Levertijd: binnen 2 weken.

Wij laten de transporteurs jouw bestelling afleveren. Bij deze optie moet je er zelf voor zorgen dat de bestelling op de juiste plaats komt en tevens gemonteerd wordt.

Montage tafels aan huis: € 20.*

* Kies je voor standaard bezorging met montage? Houdt er dan rekening mee dat het meubel gemonteerd zal worden op de begaande grond. Wil je het meubel gemonteerd hebben op een verdieping? Kies dan voor uitgebreide bezorging.

Uitgebreide bezorging

Voor leveringen met montage, op een etage of verder dan de eerste drempel raden wij aan om voor deze verzendmethode te kiezen. Het kan voorkomen dat u een handje moet helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. De montage wordt gedaan door onze chauffeur. Levertijd: 3 weken.

  • Uitgebreide bezorging: € 59,00

Levering naar België

Voor bestellingen naar België is standaard levering gratis. Hiervoor gelden dezelfde levertijden en voorwaarden als bij leveringen binnen Nederland.

  • Uitgebreide bezorging: € 59,00

Levering naar Spanje

Voor bestellingen naar Spanje betaal je voor de standaard levering € 450,00*. Levertijd is  2 – 4 weken. *Prijs is per pallet plaats.

De bestelling kan op drie manieren geleverd worden.

Mocht je vragen hebben, neem contact met de klantenservice van Steigerhouttrend. Wij staan jou graag te woord.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van onze acties, de nieuwste collectie en laatste trends.