Maatwerk Contact
+31 85-047 0691 +31 50-230 1066
Bekijk hier de actuele levertijden

Behandeling industriële meubelen van steigerhout en eikenhout

De planken van steigerhout en eikenhout worden machinaal geschuurd, zodat er geen splinters meer aan het hout zitten. We kunnen onze meubels van steigerhout of eikenhout te behandelen met een washing, kleurloze coating of lak. We adviseren je hierin graag!

Als je meubelen met een industrieel onderstel bestelt adviseren wij ten alle tijden de poten te behandelen om zo roesten te voorkomen. Bij een behandeling met een transparante lak/beschermlaag, zwart, wit en grijs kunnen wij niet garanderen dat de poten niet gaan roesten en vlekken aflaten op de vloer.

Behandeling metalen frame van industriele meubels

De poten zullen uiteraard sneller buiten roesten dan binnen. Als de poten zijn behandeld met een poedercoating, dan roesten ze minder snel. We hebben poedercoating wit (RAL 9010), poedercoating antraciet (RAL 7016), en poedercoating zwart (RAL 9005).

Let op! Een eikenhouten vloer kan sneller reageren op metalen onderstellen door het aanwezige looizuur in het eiken (reactie eikenhout op ijzer).

We adviseren niet nat te dweilen in de buurt van het ijzeren onderstel. Ook is het verstandig om de tafel te voorzien van vilt om vlekken te voorkomen.

Lees meer over het behandeling van steigerhout.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van onze acties, de nieuwste collectie en laatste trends.

20% korting is toegepast!
Winkelmand