Op maat bestellen van steigerhouten meubelen

Heb je een steigehouten meubel in onze webshop gezien of in een winkel, op een meubelbeurs of op internet? Wil je een afwijkend model, bijvoorbeeld een andere afmeting, ander materiaal of een ander ontwerp. Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. In die offerte kun je je maatwerkwensen kenbaar maken.

Wij komen altijd bij je terug met een passende oplossing. Wij maken reeds 10 jaar steigerhouten meubelen. We zijn specialist op het gebied van de steigerhouten meubelen industrie en uitgeroepen tot branchewinnaar. Dus kunnen we gerust zeggen dat we de beste in ons vak zijn.

Ieder dag krijgen we maatwerk aanvragen binnen hier zitten veelal prachtige ideeën tussen, wat ons van steigerhouttrend ook gelijk weer inspiratie geeft. Je kunt denken aan een maatwerk kast, tv meubel, tafel, bed en in de zomer heel vaak maatwerk loungebanken. Mocht je een bepaald budget hebben dan kunnen we samen met jouw tot een passende oplossing komen, we denken dan met je mee en kunnen hier en daar wat maatwerk aanpassingen doen om toch nog je steigerhouten meubel binnen je budget te maken.

Ook kan je bij ons terecht voor maatwerk meubelen van een andere hout soort: eikenhout, teak of een combinatie van metaal en een hout soort.

Maatwerk zonder meerprijs en ook binnen 14 dagen.

Een maatwerk steigerhouten meubel kost bij ons nooit veel meer als een standaard steigerhouten meubel. We berekenen de materiaal kosten en de uren en doorgaans verschilt dat bijna niets.  Onze zakelijke klanten vragen vaak om maatwerk meubelen, omdat iedere locatie uniek is van maat en wensen, we gaan dan samen met de opdracht gever om tafel en we bespreken wat de wensen zijn , nadat we alles hebben doorgenomen en gemeten komen we met een passende maatwerk oplossing , montage op locatie is door onze jarenlange ervaring geen enkel probleem.

We richten modewinkels, bloemenwinkels, kinderdagverblijven, bedrijfskantines of schoolkantines in en voorzien deze van hele stoere robuuste steigerhouten meubelen die we zelf ontwerpen met de klant en uiteindelijk op locatie monteren, inbouwen of alleen maar bezorgen.

We leveren ook de maatwerk steigerhouten meubelen binnen 2 weken.  Bij vragen, bel ons gerust op +31(0)50-2301066 en ’s avonds en in de weekenden kun je ons e-mailen op maatwerk@steigerhouttrend.nl.

Informatie nodig of een offerte opvragen? Vraag het hier direct aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze nieuwe site: Industriëlemeubelshop.nl