Op maat bestellen van steigerhouten meubelen

Maatwerk meubelen

Bij Steigerhouttrend maken we alle meubels op aanvraag van de klant. Daardoor is mogelijk om eenvoudig aanpassingen door te voeren. Maatwerk is voor ons dan ook geen uitzondering. Heb je een steigerhouten meubel in onze webshop gezien of in een winkel, op een meubelbeurs of op internet? Wil je een afwijkend model, bijvoorbeeld een andere afmeting, ander materiaal of een ander ontwerp. Dan kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. In die offerte kun je, je maatwerkwensen kenbaar maken.Aan maatwerk zijn geen extra kosten verbonden. De levertijd van onze steigerhouten meubelen bedraagt 2 weken. Dit geldt ook voor maatwerk.

Ieder dag krijgen we maatwerk aanvragen binnen. Hier zitten veelal prachtige ideeën tussen, wat ons van Steigerhouttrend ook gelijk weer inspiratie geeft. Je kunt denken aan een maatwerk kast, tv meubel, tafel, bed en in de zomer heel vaak maatwerk loungebanken. Mocht je een bepaald budget hebben dan kunnen we samen met jouw tot een passende oplossing komen.

Ook kan je bij ons terecht voor maatwerk meubelen van een andere hout soort: eikenhout, teak of een combinatie van metaal en een hout soort.

Projectinrichting voor de zakelijke markt

Steigerhouttrend is onderdeel van Loods XL. Jarenlang maken wij al meubelen op maat, waarbij design en kwaliteit samengaan.  Wil je dat jouw bedrijf in aanmerking komt voor ons maatwerktraject? Vraag dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen op +31(0)50-2301066 of een mail te sturen met jouw ontwerp via het contactformulier. Binnen 1 – 2 werkdagen sturen nemen wij contact met jouw op.

Je kunt ook de meubelen in het echt zien, zowel de steigerhouten meubelen als eikenhouten zijn in onze showroom te bewonderen. Je kan gewoon langskomen, maar je kan ook een afspraak met ons inplannen. Sta je op het punt steigerhouten terrasmeubels voor jouw horecazaak aan te schaffen of de huizen op een recreatie park te voorzien van steigerhouten meubels? Met onze zakelijke klanten maken we graag een persoonlijke afspraak. We geven u deskundig advies – bij u op kantoor of in onze showroom.

Maatwerk zonder meerprijs en ook binnen 14 dagen.

Een maatwerk steigerhouten meubel kost bij ons nooit veel meer als een standaard steigerhouten meubel. We berekenen de materiaal kosten en de uren en doorgaans verschilt dat bijna niets.  Onze zakelijke klanten vragen vaak om maatwerk meubelen, omdat iedere locatie uniek is van maat en wensen, we gaan dan samen met de opdracht gever om tafel en we bespreken wat de wensen zijn , nadat we alles hebben doorgenomen en gemeten komen we met een passende maatwerk oplossing , montage op locatie is door onze jarenlange ervaring geen enkel probleem.

We richten modewinkels, bloemenwinkels, kinderdagverblijven, bedrijfskantines of schoolkantines in en voorzien deze van hele stoere robuuste steigerhouten meubelen die we zelf ontwerpen met de klant en uiteindelijk op locatie monteren, inbouwen of alleen maar bezorgen.

We leveren ook de maatwerk steigerhouten meubelen binnen 2 weken.  Bij vragen, bel ons gerust op +31(0)50-2301066 en ’s avonds en in de weekenden kun je ons e-mailen op maatwerk@steigerhouttrend.nl.

Informatie nodig of een offerte opvragen? Vraag het hier direct aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze nieuwe site: Industriëlemeubelshop.nl