Maatwerk Contact
+31 85-047 0691 +31 50-230 1066

Bezorgservice

De bestelling kan op drie manieren geleverd worden:

1. Levering door Loods XL

Elke week rijden wij meerdere keren vanuit Groningen met een vrachtwagen vol steigerhouten meubelen het hele land door.

Je ontvangt binnen circa 2 weken na jouw bestelling een e-mail, waarin wij met een voorstel komen om de bezorging in te plannen m.u.v. poedercoat.

Wij plannen je bestelling in per dagdeel (‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds). Als je akkoord bent gegaan met de bezorgdatum en je bent niet thuis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om extra bezorgkosten in rekening te brengen. Dit omdat wij nogmaals langs zullen komen om de meubels op een ander moment te bezorgen.

Let op:

2. Levering door onze externe transporteur

Onze externe transporteur komt iedere dag langs om de bestellingen in te laden. Vervolgens wordt er een transportplanning gemaakt bij de externe transporteur, hier hebben wij geen invloed op.

Daarna wordt er een bezorgafspraak gemaakt. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel begane grond leveren. De meubels worden geleverd op het door jouw opgegeven afleveradres.

Wil je zo spoedig mogelijk je bestelling geleverd hebben, maar op een doordeweekse dag afspreken gaat lastig? Misschien willen jouw buren de bestelling wel aannemen! De leveringen buiten Nederland en België verzorgen wij via internationale transporteurs en altijd in overleg.

3. Levering door post NL

In sommige gevallen kan jouw bestelling geleverd worden door post NL. Het gaat dan voornamelijk om kleine artikelen die niet al te zwaar zijn.

Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvangt je van ons een track en tracé nummer. Met deze code kun je het pakketje volgen en precies zien op welke tijdstip het bezorgd wordt.

4. Internationale levering

Voor alle landen buiten Nederland en België zijn de bezorgkosten op aanvraag. Wist je dat we bijvoorbeeld ook regelmatig in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Frankrijk en Curaçao leveren?

Bespaar op internationaal transport door jouw meubelen gedemonteerd te laten leveren. Dit scheelt veel ruimte, dus transportkosten. We leveren  gewoon in grote delen zodat de meubels in no-time in elkaar geschroefd zijn. Als je er niet uit kom kun je altijd contact opnemen  met de klantenservice van Steigerhouttrend. Wij staan jou graag te woord.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van onze acties, de nieuwste collectie en laatste trends.

20% korting is toegepast!
Winkelmand