Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Blog

Haal de winter in huis

De koude wintermaanden zijn een goede reden om je huis van binnen extra comfortabel te maken. Met deze tips zit jij er warm, knus en comfortabel bij in de koude wintermaanden.

Lees verder 0
Betonlook tafel met industriële matrixpoot Swink

Top 5 betonlook meubelen

Naast prachtige steigerhouten meubelen vindt u in onze webshop ook meerdere betonlook meubelen. Beton staat prachtig bij onze (donkere) industriële poten.

Lees verder 0
Betonlook eettafel Swink

Top 5 eettafels van SteigerhoutTrend

SteigerhoutTrend heeft een groot aanbod eettafels met tafelblad van steigerhout, eikenhout of beton cire. We vertellen je in deze blog dan graag meer over onze populairste steigerhouten eikenhouten tafels en betonlook tafels.

Lees verder 0
Steigerhouten bed Bovey

4 tips voor een opgeruimde kinderkamer

Speelgoed, knuffels, boeken en kleding, er zijn maar weinig ruimtes in huis die zo rommelig kunnen zijn als de kinderkamer. Wil je graag een rustige en opgeruimde kinderkamer dan zijn hier 4 tips.

Lees verder 0
Steigerhouten bed Lima met fruitkisten

Top 5 steigerhouten bedden

Steigerhouten bedden worden steeds populairder. Elk bed is uniek dankzij de steigerplanken. Bovendien hebben ze een robuuste look. Door de veelzijdigheid van steigerhout past het ook nog eens in elke woonstijl. In deze blog delen we graag met jou onze top vijf steigerhouten bedden voor extra inspiratie.

Lees verder 0