Gratis verzending t/m 1 maart
Maatwerk Contact
+31 50-230 1066

Blog

Lees over de laatste woontrends. Ontdek de mogelijkheden van meubelen van steigerhout en eikenhout,  ook meubels in industriële stijl en betonlook.

Betonlook bureau Amber met stalen frame

De Betonlook

De groeiende populariteit is niet alleen te danken aan het feit dat het mooie meubelen zijn. Ook het feit dat de meubelen krasvast zijn, waterdicht en makkelijk in onderhoud, zorgt ervoor dat veel mensen graag in deze meubelen investeren. Wie wil nou niet een meubel die jarenlang mee gaat? Bovendien is de betonlook zeer tijdloos.

Lees verder 0
Behandeling metalen frame van industriele meubels

Jouw tafel een nieuwe moderne look geven

Industriële tafelpoten geven elke tafel een unieke look. Het is goed te combineren met warme materialen zoals hout. Lees hier meer over de mogelijkheden van Industriële tafelpoten bij SteigerhoutTrend

Lees verder 0
Steigerhouten badmeubel

Hoe kun je steigerhout in de badkamer toepassen?

Steeds meer mensen willen graag hun badkamer personaliseren. Een unieke badkamer waar zij graag komen en onderdeel is van de woonstijl in huis. Daarom wordt ook steeds vaker gekozen voor de toepassing van hout in de badkamer.

Lees verder 0
Nano coating voor steigerhouten meubelen

Wat is nano coating?

Vrijwel elke leverancier van steigerhouten meubelen raad jou een nano coating aan. De coating geeft het meubel extra bescherming en zorgt ervoor dat je het meubel makkelijk schoon houdt.

Lees verder 0
Mars&More-schapennvacht-roze

Haal de winter in huis

De koude wintermaanden zijn een goede reden om je huis van binnen extra comfortabel te maken. Met deze tips zit jij er warm, knus en comfortabel bij in de koude wintermaanden.

Lees verder 0
Betonlook tafel met industriële matrixpoot Swink

Top 5 betonlook meubelen

Naast prachtige steigerhouten meubelen vindt u in onze webshop ook meerdere betonlook meubelen. Beton staat prachtig bij onze (donkere) industriële poten.

Lees verder 0
Betonlook eettafel Swink

Top 5 eettafels van SteigerhoutTrend

SteigerhoutTrend heeft een groot aanbod eettafels met tafelblad van steigerhout, eikenhout of beton cire. We vertellen je in deze blog dan graag meer over onze populairste steigerhouten eikenhouten tafels en betonlook tafels.

Lees verder 0