Ook voor losse steigerplanken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren steigerplanken tot aan de deur. Ga je zelf aan het knutselen en heb je planken nodig? Bestel eenvoudig via onze website.
Wij bieden een ruim assortiment aan, van verschillende type planken:

Gebekt en gehoekte steigerplanken

Steigerdelen met gegalvaniseerd bandstaal en nagels. Alle steigerplanken worden door ons gekeurd en getest op kwaliteit. De standaard afmetingen zijn 32mm x 200mm x 4500mm. Op verzoek leveren wij de planken ook in lengtes van 2, 3 of 4 meter.

Gekramde steigerplanken

Steigerdelen met gegalvaniseerd stalen kramplaten aan de uiteinden. De standaard afmetingen zijn 32mm x 200mm x 4500mm. Op verzoek leveren wij de planken ook in lengtes van 2, 3 of 4 meter.

Overige mogelijkheden

Wij hebben alle maten op voorraad in huis. Je kunt de planken zelf komen halen of wij kunnen de planken bezorgen.De transportkosten bedragen voor de korte afstanden rondom Groningen maximaal 40 euro. Bij grote leveringen of leveringen in andere delen van Nederland worden bijna altijd gecombineerd uitgevoerd waardoor de prijs acceptabel blijft.

Nieuw of gebruikt steigerhout

  • Niet geschuurd – € 4,50/meter (2 of 3 cm dik) – € 7,50/meter (5 cm)
  • Wel geschuurd – € 5,50/meter (2 of 3 cm dik) – € 8,50/meter (5 cm dik)

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een vrijblijvende offerte met eventuele transportkosten verwachten.

  • De planken zijn circa 19 cm breed.
  • De planken hebben geen krammen of bandstaal aan de uiteinden.
  • De prijzen per plank zijn inclusief BTW en exclusief transportkosten.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Steigerhout behandelen

Steigerhout is te behandelen met een nanocoating. Hierdoor wordt het hout water- en vuilafstotend. Ideaal wanneer je wilt gebruiken voor buitenmeubelen. Maar ook voor binnen is het slim. Denk bijvoorbeeld aan een omvallend glas. Hiervoor hoef je niet bang te zijn met deze coating. De nanocoating is los te bestellen in de webshop.

Wil je het hout een andere kleur geven, maar de mooie structuur behouden? Dan kun je ook een washing bestellingen. De white, grey of black washing geeft een unieke kleur aan het hout, maar behoudt wel de structuur. Deze washing kun je ook bestellen in de webshop.