Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Steigerhouten meubelen showroom in Groningen

Bij SteigerhoutTrend kan je de steigerhouten meubelen in het echt zien, zowel de steigerhouten meubelen voor binnen en buiten zijn in onze showroom te bewonderen. Daarom kun je zes dagen per week terecht in onze showroom om rond te kijken en de steigerhouten meubelen te ‘beleven’.  Zo krijg je een duidelijk beeld van onze steigerhouten meubelen en een sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden.

Door langs te komen kan je de steigerhouten meubelen zelf bekijken, testen en voelen, ook kan je eventuele maatwerk steigerhouten meubelen bekijken en of bespreken.  We hebben een afdeling in onze showroom met steigerhouten meubelen voor buiten daar liggen ook de 24 kleuren kussens met weerbestendige stof. Onze boven verdieping in de showroom is volledig gevuld met steigerhouten meubelen om binnen te gebruiken, je kan dan denken aan steigerhouten tafels, salontafels, bedden, Tv meubels noem maar op.

Je kan gewoon langskomen, maar je kan ook een afspraak met ons inplannen. Parkeren bij onze showroom is geen probleem, we beschikken over ruim 100 parkeerplaatsen. Op onze locatie kan je ook zien  hoe onze medewerkers met de fabricage van steigerhouten meubelen bezig zijn. Beleef SteigerhoutTrend om zelf de sfeer van steigerhouten meubelen te proeven!

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als het gaat om maatwerk van steigerhouten winkel interieur,steigerhoutenmeubelen voor woning, tuinmeubels of de inrichting van uw tuin of dakterras.

Natuurlijk adviseren wij u ook over het onderhoud van uw steigerhouten meubels, ook kunnen we voorbeelden laten zien van de verschillende kleuren behandelingen Nano Coating, transparante lak, grey/white of black wash, wil je alvast een indruk krijgen van onze meubels, dat kan, ijk op onze inspiratiepagina naar de reeds gemaakte steigerhouten interieurs voor binnen- en buitenland.

Onze steigerhouten  meubelenfabriek/showroom is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00
zaterdag van 9:00 – 16:00

Adres fabriek/showroom en route beschrijving
Loods XL , Rouaanstraat 5 , 9723 CA Groningen
Telefoonnummer:+31(0)502-301-066
5 minuten lopen vanaf Europapark station Groningen

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl