Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Steigerhouten meubelen showroom in Groningen

Bij SteigerhoutTrend kan je de steigerhouten meubelen in het echt bekijken, zowel de steigerhouten meubelen voor binnen als buiten zijn in onze showroom te bewonderen. De showroom is zes dagen per week geopend. Hier kun je rustig rondkijken en de steigerhouten meubelen ‘beleven’.  Zo krijg je een beeld van steigerhout en een sfeerimpressie van de verschillende mogelijkheden. Het aanbod in de showroom is beperkt tot een aantal modellen.

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als het gaat om maatwerk van een winkel interieursteigerhouten meubelen voor woning, of de inrichting van jouw tuin of dakterras.

De showroom bestaat uit een afdeling voor binnen en buiten meubelen. Ook kun je in de showroom de 24 kleuren kussens met weerbestendige stof bekijken. Onze bovenverdieping in de showroom is volledig gevuld met steigerhouten meubelen voor binnen. Hierbij valt te denken aan steigerhouten tafels, salontafels, bedden en TV meubels.

Parkeren bij SteigerhoutTrend

Parkeren bij onze showroom is geen probleem. We beschikken over ruim 100 parkeerplaatsen. Op onze locatie kan je ook zien hoe onze medewerkers met de fabricage van steigerhouten meubelen bezig zijn. Kom langs en beleef SteigerhoutTrend om zelf de sfeer van steigerhouten meubelen te proeven!

Natuurlijk kunnen wij jou ook adviseren over het onderhoud van jouw steigerhouten meubel. De verschillende behandelingen kan je in de showroom bekijken (nano coating, transparante lak, grey/white of black wash).

Wil je alvast een indruk krijgen van onze meubels? Kijk dan op onze inspiratiepagina naar de reeds gemaakte steigerhouten interieurs voor binnen- en buitenland.

Steigerhout in Groningen

Op zoek naar steigerhout in Groningen? Bezoek gerust onze showroom en onze fabriek. Onderstaand vind je de openingstijden en het adres van SteigerhoutTrend en LoodsXL.

Openingstijden steigerhouten fabriek en showroom

Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00
Zaterdag van 9:00 – 17:00

Adres fabriek en showroom

Loods XL B.V.
Rouaanstraat 5 , 9723 CA Groningen
Telefoonnummer: +31(0)502-301-066
Onze showroom is 5 minuten lopen vanaf Europapark station Groningen.

Klik hier voor een routebeschrijving.