Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Stappenplan

Bestellen

Na het afronden van jouw bestelling krijg je een bevestiging via de e-mail. Wij krijgen een bevestiging van de order en plannen het vervolgens in.

Maken van de meubel

Jouw meubel wordt door een ervaren meubelmaker gemaakt. Indien er een vraag ontstaat dan wordt je hierover uiteraard gebeld of gemaild.

Levertijd en bezorging

De gemiddelde levertijd is twee weken. We bezorgen op twee verschillende manieren. Bijna alle leveringen gaan via regulier transport. Jouw bestelling wordt door een extern transportbedrijf bezorgd. De meubelen worden afgeleverd na de eerste drempel op de begane grond, mits anders is aangegeven en afgesproken.

Kussens

Indien je ook kussens hebt bijbesteld dan worden de maten van de kussens afgestemd op de specifieke maat. Alle meubelen die we maken worden op maat gemaakt. De kussens worden ingemeten en vervolgens door onze kussenleverancier gemaakt. Het maken van de kussens duurt circa 2 weken. De meubelen die je besteld hebt krijg je binnen 2 weken thuis geleverd en de kussens worden 2 tot 3 weken daarna per post aangeboden en zijn rechtstreeks afkomstig van de kussen leverancier. Hier hoef je geen extra kosten voor te betalen.

Service

De maatwerk producten die we maken zijn gemaakt van oud steigerhout. Dit is robuust hout met een tweede leven. Meubelen waarvan geen plank gelijk is of waar een tafelblad bijvoorbeeld kaarsrecht is. Uiteraard verwerken we de planken zo dat het topkwaliteit is voor het type hout. Bijna iedereen die voor steigerhouten meubelen gaat valt juist voor die robuuste charmes! Als er iets mis is met de order bijvoorbeeld een maat komt niet overeen of er is een defect bij levering dan kun je dit binnen 8 dagen aan ons melden zodat we het adequaat kunnen oplossen. Bijna in alle gevallen vragen we ook om foto’s te sturen van de meubelen zodat we een goede inschatting kunnen maken en het veel tijd scheelt om iets op te lossen.

Je kunt ons bereiken via +31(0)50-2301066 of info@steigerhouttrend.nl

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl