Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

SteigerhoutTrend – meubelfabrikant uit Noord-Nederland

SteigerhoutTrend uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van (maatwerk) steigerhouten meubelen. De shop is een onderdeel van Loods XL. We zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze website Steigerhouttrend.

Waarom wij:

  • Eigen ontwerpers en showroom gevestigd in Groningen.
  • Klantenservice en meubelmakers op dezelfde locatie.
  • Levertijd binnen 2 weken, ook voor maatwerk.
  • Complete inrichting en projecten door heel Europa.
  • Industriële meubelen worden compleet geleverd, bouwpakketleveringen op verzoek.
  • Montage- en etage leveringen mogelijk.
  • Aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
  • Minimaal 1 jaar service en garantie op meubelen uit de webshop of showroom.
  • Klantenservice 24/7 dagen via e-mail bereikbaar.
  • No nonsense mentaliteit, de klant is koning. Onze klanten geven ons een 9.3 voor onze service.

Fabriek en showroom

Een kijkje in onze fabriek of showroom in Groningen kan altijd. Daar hebben we de productie van steigerhouten meubelen. Je kunt de diverse materialen en meubelen even aanraken en uitproberen op deze manier krijg je een sfeer impressie.

Je kunt altijd zonder afspraak langskomen. De medewerkers die je te woord staan zijn weten alles over de productie. Heb je speciale wensen dan kun je die uitgebreid met ons bespreken. We zullen je dan met raad en daad bijstaan, zodat je altijd met een goed gevoel weg gaat.

Maatwerk in webshop door eigen productie

100% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in onze eigen fabriek. We zijn daardoor niet afhankelijk van andere bedrijven of toeleveranciers zodat er geen lange levertijden ontstaan, we leveren alle meubels binnen twee weken en kunnen je ook erg goed advies geven bij het ontwerpen van je meubels door onze jarenlange expertise binnen de meubel branche en kunnen topkwaliteit producten ontwikkelen nergens goedkoper zijn, kies voor kwaliteit, kies voor steigerhouttrend. Maatwerk meubelen worden binnen twee weken geleverd, dat geldt voor 1 meubel maar ook voor een compleet interieur.

De meubelen die je bij Steigerhouttrend besteld worden kant-en-klaar geleverd. We kiezen er bewust voor om geen bouwpakketten te verkopen. Ook al lijkt een kast of loungeset monteren nog zo gemakkelijk, een veelgehoorde klacht bij bouwpakketten dat een deur niet goed sluit of een meubel niet helemaal recht staat. Daarnaast is de klant teveel tijd met monteren kwijt. Daarom leveren we het liefst het gemak van kant-en-klaar leveren. Kan groot meubel niet in één geheel geleverd worden dan bieden we een montageservice.Ons bedrijf is 6 dagen per week geopend. Kom gerust langs zonder afspraak en neem een kijkje in de showroom van onze fabriek.

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 16:00

SteigerhoutTrend is een onderdeel van LOODS XL
KVK 65764528
BTW NL105761102B01
Rouaanstraat 5
9723 CA Groningen

 

team steigerhouttrend

Op zoek naar Industriële meubelen? Bezoek onze site: Industriëlemeubelshop.nl