Maatwerk Contact
+31(0)50-2301066

Steigerhouttrend – meubelfabrikant uit Noord-Nederland

Steigerhouttrend uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van (maatwerk) steigerhouten meubelen. De webshop is een onderdeel van Loods XL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op www.steigerhouttrend.nl. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Waarom wij:

 • Eigen ontwerpers en showroom gevestigd in Groningen.
 • Klantenservice en meubelmakers op dezelfde locatie.
 • Levertijd binnen 2 weken, ook voor maatwerk. M.u.v. gepoedercoate stalen frames, hiervoor geldt een levertijd van vier weken.
 • Complete inrichting en projecten door heel Europa.
 • Industriële meubelen worden compleet geleverd (bouwpakketleveringen op verzoek).
 • Montage- en etage leveringen mogelijk.
 • Leveringen door heel Europa.
 • Aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
 • Minimaal 1 jaar service en garantie op meubelen uit de webshop of showroom.
 • Klantenservice 24/7 dagen via e-mail bereikbaar.
 • No nonsense mentaliteit, de klant is koning. Onze klanten geven ons een 9+ voor onze service.

Fabriek en showroom

Een kijkje in onze fabriek of showroom in Groningen kan altijd. Je kunt altijd zonder afspraak langskomen. Daar produceren wij onze meubelen van steigerhouten. Je kunt de diverse materialen en meubelen even aanraken en uitproberen op deze manier krijg je een sfeerimpressie. Heb je speciale wensen dan kun je die uitgebreid met ons bespreken. We zullen je dan met raad en daad bijstaan, zodat je altijd met een goed gevoel weg gaat.

Maatwerk

100% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in onze eigen fabriek. We zijn daardoor niet afhankelijk van andere bedrijven of toeleveranciers. Daardoor kunnen wij de levertijd beperken naar 14 dagen. Ook maatwerk meubelen worden binnen twee weken geleverd, dat geldt voor 1 meubel maar ook voor een compleet interieur.

De meubelen die je bij Steigerhouttrend besteld worden kant-en-klaar geleverd. We kiezen er bewust voor om geen bouwpakketten te verkopen. Ook al lijkt een kast of loungeset monteren nog zo gemakkelijk, een veelgehoorde klacht bij bouwpakketten dat een deur niet goed sluit of een meubel niet helemaal recht staat. Daarnaast is de klant teveel tijd met monteren kwijt. Kan een groot meubel niet in één geheel geleverd worden dan bieden we een montageservice aan. Ons bedrijf is 6 dagen per week geopend. Kom gerust langs zonder afspraak en neem een kijkje in de showroom.

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 17:00

Steigerhoutrend is een onderdeel van LOODS XL B.V.
KVK 71338403
BTW NL858676394B01
Rouaanstraat 5
9723 CA Groningen

 

team steigerhouttrend

1714

Meer inspiratie nodig?