Maatwerk Contact
+31 85-047 0691 +31 50-230 1066

Groups Archives: Verzending

Kan ik de bezorgafspraak nog wijzigen?

Ja, je kunt de bezorgafspraak tot 24 uur voor levering nog wijzigen. We raden je wel aan om eerder dan 24 uur van te voren contact met ons op te nemen, zodat wij de route makkelijk kunnen wijzigen.

Hoe laat worden mijn meubels geleverd?

Voor de levering van de meubels maken wij een afleverafspraak met jou. Een week voor levering nemen wij contact met je op, zodat je precies weet wanneer wij komen. Op de dag van levering bellen we altijd een half uur van te voren, wanneer wij bijna in de buurt zijn.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling door middel van e-mails. Bij ontvangst van de bestelling sturen wij een bevestigingsmail en gaan aan de slag in onze fabriek. Een week voordat wij het product leveren, nemen wij contact met je op voor een afspraak voor levering.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten zijn afhankelijk van welke bezorgoptie je kiest. Je kunt kiezen uit de standaard levering (€ 59,-) of uitgebreide levering (€ 119,-).

Als je kiest voor de standaard levering, dan leveren wij tot de eerste drempel van de begane grond. Bij deze opties moet je er zelf voor zorgen dat de bestelling op de juiste plek komt en tevens gemonteerd wordt. 

De uitgebreide levering raden wij aan voor meubels die gemonteerd moeten worden of bij een levering op een hogere etage. Of als je zelf het meubel niet verder krijgt dan de eerste drempel.

Wat is de levertijd?

De levertijd is gebruikelijk twee weken vanaf het moment dat je jouw order plaatst. Dit geldt voor de standaard levering binnen Nederland. Heb je gekozen voor rembours, montage, afhaalpunt, uitgebreide levering of levering buiten Nederland, dan geldt een maximale levertijd van drie weken. Let op bij grote drukte kan de levertijd ook afwijken.

Let op sommige maatwerk opties zoals poedercoating kan de levertijd vertragen. Lees hier meer over welke opties levertijd kunnen vertragen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van onze acties, de nieuwste collectie en laatste trends.

20% korting is toegepast!
Winkelmand