Blog, Nieuwe producten, Wooninrichting

Eigen ontwerp laten maken door SteigerhoutTrend

Steigerhouten meubelen op maat

Wilt u graag een uniek meubel, maar heb je twee linkerhanden? Dan besteed je dit graag uit aan een professional. Iemand met kennis van zaken en het vakmanschap om jouw meubel te maken. SteigerhoutTrend maakt het mogelijk elk meubel op maat te bestellen, maar ook eigen ontwerpen in te leveren. Dit ontwerp maken wij dan in onze fabriek.

In onze webshop kun je al elk meubel op maat bestellen. Je kunt afmetingen aanpassen, de kleur, de coating, maar ook bijvoorbeeld extra opties toevoegen, zoals een extra lade in een kast. Dit is natuurlijk ideaal en zo geven wij je altijd een uniek meubel op maat. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je iets in gedachten hebt, maar wij bieden dat niet aan in onze webshop. Dan kun je een eigen ontwerp indienen en daar vertellen wij je graag meer over.

Eigen ontwerp

Stel je hebt een idee voor een steigerhouten bank, eettafel of wilt een meubel met betonlook, maar je vindt deze niet terug in onze webshop. Dan kun je dus een eigen ontwerp indienen. Je kunt dan contact opnemen via onze website. Hierbij stuur je een ontwerp mee. Dit kan bijvoorbeeld een schets zijn of een 3D-tekening. Onze meubelmakers en ontwerpers gaan aan de slag met jouw ontwerp. Op basis van jouw idee maken wij een ontwerp en offerte.

Altijd maatwerk

Elk meubel datje besteld bij ons is altijd maatwerk. Er is geen voorraad, dus alle meubelen worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek.

Wanneer je kiest voor een eigen ontwerp kun je uiteraard gebruik maken van alle mogelijkheden die wij al bieden bij onze meubelen. Denk hierbij aan washing en bescherming van het meubel. Het is mogelijk om elk meubel nog een washing te geven. Je kunt kiezen uit een White Wash, Grey Wash of Black Wash. Naast een unieke kleur beschermt u het meubel ook.

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten bescherming. Zo kunt u kiezen voor een kleurloze nano coating. Deze coating beschermt uw meubel tegen invloeden van buitenaf.

Fabriceren van meubels op maat

Steigerhouten Meubel Fabriek in Groningen

Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, gaan wij aan de slag in onze fabriek. Onze meubelmakers maken jouw meubel op maat en zorgen ervoor dat deze binnen twee weken* bij u in huis staat!

Het meubel hoeft je niet meer in elkaar te zetten. Het wordt kant-en-klaar geleverd of door onze monteurs bij je thuis gemonteerd. Zo kun je direct genieten van jouw uniek steigerhouten of betonlook meubel op maat! *Met uitzondering van gepoedercoate stalen frames.

Zelf zien hoe wij werken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek in Groningen. Dit kan zonder afspraak. Zo kun je ook aan onze materialen voelen en kunnen we in een gesprek de mogelijkheden voor uw eigen ontwerp bespreken.

Neem zeker een kijkje in onze webshop voor meer inspiratie en bestel meubel op maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *