Maatwerk Contact
+31 85-047 0691 +31 50-230 1066
Return to Content
Bekijk hier de actuele levertijden

Eigen ontwerp laten maken door SteigerhoutTrend

Wilt u graag een uniek meubel, maar heeft u twee linkerhanden? Dan besteedt u dit graag uit aan een professional. Iemand met kennis van zaken en het vakmanschap om uw meubel te maken. SteigerhoutTrend maakt het mogelijk elk meubel op maat te bestellen, maar ook eigen ontwerpen in te leveren. Dit ontwerp maken wij dan in onze fabriek.

In onze webshop kunt u al elk meubel op maat bestellen. U kunt afmetingen aanpassen, de kleur, de coating, maar ook bijvoorbeeld extra opties toevoegen, zoals een extra lade in een kast. Dit is natuurlijk ideaal en zo geven wij u altijd een uniek meubel op maat. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat u iets in gedachten heeft, maar wij bieden dat niet aan in onze webshop. Dan kunt u een eigen ontwerp indienen en daar vertellen wij u graag meer over.

Eigen ontwerp

Stel u heeft een idee voor een steigerhouten bank, eettafel of wilt een meubel met betonlook, maar u vindt deze niet terug in onze webshop. Dan kunt u dus een eigen ontwerp indienen. U kunt dan contact opnemen via onze website. Hierbij stuurt u uw ontwerp mee. Dit kan bijvoorbeeld een schets zijn of een 3D-tekening. Onze meubelmakers en ontwerpers gaan aan de slag met uw ontwerp. Op basis van uw idee maken wij een ontwerp en offerte.

Altijd maatwerk

Elk meubel dat u besteld bij ons is altijd maatwerk. Er is geen voorraad, dus alle meubelen worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek.

Wanneer u kiest voor een eigen ontwerp kunt u uiteraard gebruik maken van alle mogelijkheden die wij al bieden bij onze meubelen. Denk hierbij aan washing en bescherming van het meubel. Het is mogelijk om elk meubel nog een washing te geven. U kunt kiezen uit een White Wash, Grey Wash of Black Wash. Naast een unieke kleur beschermt u het meubel ook.

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende soorten bescherming. Zo kunt u kiezen voor een kleurloze nano coating. Deze coating beschermt uw meubel tegen invloeden van buitenaf.

Fabriceren van meubels op maat

Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, gaan wij aan de slag in onze fabriek. Onze meubelmakers maken uw meubel op maat en zorgen ervoor dat deze binnen twee weken* bij u in huis staat!

Het meubel hoeft u niet meer in elkaar te zetten. Het wordt kant-en-klaar geleverd of door onze monteurs bij u thuis gemonteerd. Zo kunt u direct genieten van uw uniek steigerhouten of betonlook meubel op maat! *Met uitzondering van gepoedercoate stalen frames.

Zelf zien hoe wij werken?

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek in Groningen. Dit kan zonder afspraak. Zo kunt u ook aan onze materialen voelen en kunnen we in een gesprek de mogelijkheden voor uw eigen ontwerp bespreken.

Neem zeker een kijkje in onze webshop voor meer inspiratie en bestel meubel op maat.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van onze acties, de nieuwste collectie en laatste trends.

20% korting is toegepast!
Winkelmand