Blog, Tips

Besparen met jouw interieur

Industriële kast Toronto met legplanken en deuren

We hebben er allemaal last van. Het leven wordt op het moment flink duurder. Grote kans dat ook jij op de kleintjes let. In dit artikel geven wij tips hoe jij kunt besparen in het huis, maar nog steeds op een leuke manier jouw huis in kunt richten.

Tip 1: Korting, korting, korting!

Soms ontkom je er niet aan. De tafel is kapot of een meubel heeft een flinke beschadiging opgelopen. Dan is het tijd voor vervanging. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk het meubel vervangen. Wees alert op kortingsacties. Regelmatig komen op social media en andere online platforms kortingsacties voorbij. Ook in de webshop van LoodsXL vind je regelmatig leuke acties. Hiermee kun je flink besparen op jouw meubel op maat. Zo wordt het kopen van een nieuwe meubel een stuk leuker.

Tip 2: Overweeg alle opties

Wanneer je een nieuw meubel koopt, wil je hier langdurig plezier van. Dat betekent dat het verstandig is om grote meubelen, bijvoorbeeld tafels, banken en banken, in een tijdloos model te kopen. Je kunt namelijk een tijdloze tafel goed aankleden met leuke stoelen, maar ook met de nodige accessoires. Het is mogelijk om met accessoires en een likje verf in de ruimte zo de een compleet andere look te geven. Overweeg daarom zorgvuldig alle opties en kies voor een solide meubel van bijvoorbeeld steigerhout, mangohout, eikenhout of betonlook. Dit zijn solide materiaalsoorten en daarom kun je langdurig plezier hebben van het meubel.

Wave chair velvet - zand
De kracht van een mooi kleed en een paar unieke eetkamerstoelen

Wanneer je een kleed toevoegt aan een eetkamer set of unieke eetkamerstoelen, kun je een compleet unieke look creëren. Je kunt dus altijd gaan voor een neutrale eetkamertafel. Geef dus wat meer geld uit voor kwaliteit en heb langdurig plezier.

Tip 3: Een likje verf kan geen kwaad

Een likje verf op de muren kan een hele ruimte veranderen. Heb je houten meubelen thuis staan en zijn ze eigenlijk nog wel goed? Je kunt ook houten meubelen gemakkelijk veranderen van kleur met een washing. In de webshop kun je bijvoorbeeld kiezen uit een:

Alle washings zorgen ervoor dat de kleur van het hout veranderd. De structuur van het hout blijft wel zichtbaar. Hierdoor heb je zo weer een uniek meubel!

Tip 4: Onderhoud

Een andere goede tip voor besparing is het goed onderhouden van je meubels. Onderhoud van je meubels is ontzettend belangrijk wanneer je langdurig plezier wilt van het meubel. Dit geldt zowel voor houten meubelen, als voor stoffen meubelen. Zorg er altijd voor dat je goed inleest over het onderhouden van het meubel.

Bekijk bij het bestellen van een nieuw meubel ook naar beschermende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld voor hout een nanocoating toevoegen. Hiermee bescherm je het tegen vuil en vocht. Maar ook staal kun je beschermen zodat het langer mee gaat. Een poedercoating remt roestvorming. Lees je dus altijd goed in bij de aanschaf van een meubel welke mogelijkheden er zijn.

Daarnaast kun je een handje helpen door alles goed schoon te houden. Maak meubels altijd tijdig schoon. Zo houd je ze langer mooi. Daarnaast is het ook een stukje schoner in huis.

Geef een antwoord